Voorbereidende werkzaamheden: 19 april 2014

De oproep voor vrijwilligers werpt zijn vruchten af… We konden met een grote groep aan de slag. Sjoerd Jongsma kwam langs met groot materiaal en zand. Het nieuwe zand ligt in het bassin en is verdeeld. Na deze klus kon de pomp in werking worden gezet. Op deze foto zie je naast het trapje het water het bassin in stromen.

De pomp is in werking gesteld!

Het vullen van het bassin neemt ongeveer 14 dagen in beslag. Tijdens deze 14 dagen zitten de vrijwilligers niet stil, want er zijn meer dan genoeg andere klusjes die nog gedaan moeten worden. Naast al het harde werken is er vanzelfsprekend ook tijd voor rust, alom gezelligheid tijdens de koffiepauze.

Koffiepauze

De werkzaamheden aan het riool gaan gewoon door. Vandaag is door een groep dames een start gemaakt met de grote schoonmaak. Alle gebouwen, kleedruimtes, douches, etc. worden met een poetsdoek onder handen genomen.

Voorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamheden

Op dinsdag- en woensdagavond (22 en 23 april) zijn extra klusavonden ingelast. Op zaterdag 26 april gaat, ondanks de festiviteiten op Koningsdag, het werk bij Zwembad Jubbega gewoon door. Vrijwilligers kunnen zich melden bij Jan Heins: 0516-461822 of janheins6@gmail.com Dames die willen helpen met de grote  schoonmaak (26 april) kunnen zich melden bij Jorien van der Meer: 0516-462497.

Dit bericht werd geplaatst in Foto's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s