Voorbereidende werkzaamheden: 3 mei 2014

Nog 1 week…. volgende week zaterdag, 10 mei, opent Zwembad Jubbega de deuren voor het zwemseizoen 2014. Vandaag is er lang en hard gewerkt. Om 8 uur begonnen de werkzaamheden en om 17 uur zat de werkdag er op. Er is een start gemaakt met het straten van de tegels. De vrijwilligers hebben het al druk genoeg, daarom is er voor gekozen om een ploeg straters in te huren. Vandaag zijn ze ter hoogte van de duikplanken geëindigd. Komende dinsdag moet het straatwerk afgerond zijn.

Voorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamheden

Scherko Algra kon niet wachten tot de opening van het zwembad en heeft vandaag alvast een frisse duik genomen. De watertemperatuur is 15 graden. Vorig jaar rond deze tijd trokken we de baantjes in kouder water. Er is nog wel wat zonneschijn nodig voordat het water een aangename temperatuur zal hebben. Het bassin is nu voor 80% gevuld. De schatting is dat het bassin maandag compleet gevuld zal zijn met 3100 m3 gezuiverd bronwater.

Voorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamheden

Woensdagavond, 7 mei, zullen de laatste werkzaamheden afgerond worden. De glijbaan wordt geplaatst, de plantsoenen worden geschoffeld, tegelrestantenen andere laatste dingen worden opgeruimd. Help ons mee om er voor te zorgen dat Zwembad Jubbega er op 10 mei tiptop uit ziet! Meld je aan op deze laatste vrijwilligersavond. Geef je op bij Jan Heins:  0516 461822 of via de mail janheins6@gmail.com

Dit bericht werd geplaatst in Foto's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s