Voorbereidende werkzaamheden: 5 en 6 mei 2014

Maandag- en dinsdagavond is er weer hard gewerkt. Mensen die overdag hun eigen werk hebben, gaan in de avonduren nog als vrijwilliger bij het zwembad aan de slag. Omdat deze strakke planning veel van onze vrijwilligers vergt is er voor gekozen om woensdagavond niet meer aan de slag te gaan.

Het zwembad gaat volgens de planning gewoon open op zaterdag 10 mei. Ondanks dat vele handen het werk licht maken is het niet gelukt om alle werkzaamheden af te ronden.  Zaterdag opent Zwembad Jubbega de deuren, maar het straatwerk moet nog voltooid worden. Dit zal op een later tijdstip gebeuren, omdat er droog weer voor nodig is. Gezien de weersverwachting zal dit volgende week zijn.

Ook de glijbaan moet nog geïnstalleerd worden. Zaterdagmorgen willen we dit soort laatste werkzaamheden oppakken. Vandaag heeft de Leeuwarder Courant gebeld. Ze willen zatermorgen langs komen om de vrijwilligers in actie te fotograferen. Volgende week maandag zal er aandacht besteed worden in de krant aan Zwembad Jubbega.

Geef je nog een laatste keer op! Laat zien waar een klein dorp sterk in is… Jan Heins: 0516-461822 of janheins6@gmail.com

Hieronder nog een reportage van de voorbereidende werkzaamheden:

Voorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamhedenVoorbereidende werkzaamheden

Dit bericht werd geplaatst in Foto's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s