Voorbereidende werkzaamheden: 18 april 2015

Zaterdag vlogen de zweetdruppels weer in de rondte. Vrijwilliger Jan Heins spande de kroon, hij werkte van 7 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds…
De filters en de pompen werken weer! De eerste 500 liter water zit er in. De pompen zijn daarna weer stopgezet, omdat dinsdagavond nieuw zand in het zwembad komt. Altijd weer een fijn gevoel om te weten dat de filter en het pompensysteem weer werkt. Epke Bouma en Appie Jager hebben de kiosk leeggehaald. Vandaag begint Woonidee Blaauw met het leggen van een nieuwe vloer in de kiosk. Ook voorziet Woonidee Blaauw de kiosk van nieuw meubilair. Een groot deel van deze klus wordt gesponsord door Woonidee Blaauw, waarvoor onze hartelijke dank!
Anne Mulder is met zwaar geschud bezig om de oude verflaag van de duikplanken af te halen. Hij wordt achtervolgd door Fenke Bijker, zij voorziet de duikplanken van een mooie frisse blauwe tint. De benodigde verf wordt geschonken door Verfboer Jubbega, hartelijk dank!
Jan, Appie en Epke hebben vervolgens het laatste verontreinigde zand uit het zwembad gehaald. Sjoerd Jongsma en Anne Jongsma hebben zand zaterdagmiddag afgevoerd. Dinsdagavond komt het nieuwe zand en daarna wordt het zwembad gevuld met water.

Je leest het al, de vrijwilligers hebben het druk. Aanstaande zaterdag wordt nog geklust. Wil je, na het zien van de foto’s, je handen uit de mouwen steken? Iedereen met 2 rechterhanden is welkom om te helpen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat het zwembad er weer perfect bij ligt!

18 april18 april18 april18 april18 april18 april18 april

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s