Voorbereidende werkzaamheden: 2 mei 2015

Nog 6 nachtjes slapen…. met zijn allen kijken we uit naar 9 mei! We zijn er bijna klaar voor. Het bad is bijna vol. Waarschijnlijk loopt het eerste water vandaag of morgen door de overstortroosters en dan kan de pomp teruggezet worden naar 2 uurtjes pompen per dag om het water goed op niveau te houden.
Gisteren hebben de vrijwilligers zich weer in het zweet gewerkt. Op de foto’s kun je goed zien wat er zoal gedaan is. Jacob Rooks doet zijn maatschappelijke stage bij Zwembad Jubbega. Hij is met een föhn en thinner in de weer om de verbleekte stickers van de kiosk te halen. Binnenkort wordt de kiosk voorzien van nieuwe stickers. Jacob RooksJan Boele is met de oprit bezig geweest. Er zijn zware betonblokken aan het einde van het pad geplaatst zodat voorkomen wordt dat vrachtwagens dit kapot rijden.2 mei
Gerwin kijkt toe hoe zijn kinderen, Lucien en Hayo, het zwarte zand verdelen. 2 meiBert Jan Robben is met Sherco Algera tegels aan het leggen achter de duikplanken zodat je niet meer in het gras hoeft te wachten als je op een drukke dag in de rij voor de duikplank staat. IMG_23412 meiJohan de Wilde zoekt het hoger op. Hij maakt de treden en het trespa van de duikplanken schoon met de hogedrukspuit. 2 meiBerend Jongsma heeft het tegelpad rondom het zwembad onder handen genomen en onkruid bestreden. Jorien van der Meer wil de komende week met een groep vrijwilligers het gras tussen de tegels verwijderen.
Vanzelfsprekend is er tussen alle werkzaamheden door tijd voor een bakje koffie in de zon!2 mei

Dit bericht werd geplaatst in Foto's. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s