Let op! Wegwerkzaamheden t.h.v. Zwembad Jubbega!

Het asfalt van de Leidijk, Bloksreed, Belgische wijk, Job Holkemawijk, Wolter Jagerswijk en de A. Hartstrawei in Jubbega verkeert in slechte staat en wordt vervangen. De werkzaamheden staan gepland in de periode van 9 mei tot en met 3 juni. Aannemer Schagen gaat het asfalt vervangen. De Belgische wijk, Job Holkemawijk en de Wolter Jagerswijk krijgen twee nieuwe lagen asfalt met daartussen een asfaltwapening. Op de andere wegen komt een nieuwe laag asfalt.

Planning

  • Belgische wijk, Job Holkemawijk, en Wolter Jagerswijk worden in de periode van 9 t/m 19 mei schoongemaakt, gekleefd, voorzien van bewapening en geasfalteerd;
  • Leidijk, A. Hartstrawei en de Bloksreed op 18 en 19 mei.

Nadat de wegen zijn voorzien van nieuw asfalt worden de bermen en aanliggende bestratingen weer op de juiste hoogte gebracht. Het asfalteren is weersafhankelijk. Bij slechte weersomstandigheden schuiven de werkzaamheden door. Voorafgaand aan het asfalteren wordt er een kleeflaag (lijmlaag) op de weg gespoten. Hier niet op gaan rijden want dit blijft aan de banden plakken.

Door deze wegwerkzaamheden is Zwembad Jubbega morgen en overmorgen (18 en 19 mei) alleen bereikbaar vanaf de P.W. Jansenweg. Morgen is de ingang van het zwembad nog bereikbaar. Donderdag is dit een ander verhaal. Het is de bedoeling dat de auto achtergelaten wordt ter hoogte van de plek waar de wegwerkzaamheden van start gaan. Het laatste stuk naar het zwembad leg je te voet af.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s