Over het zwembad…

Zwembad Jubbega is een zwembad dat gevuld is met welwater, ideaal voor de mensen die niet van chloorwater houden. De temperatuur van het water wordt door de zon bepaald. Het bassin is 50 meter lang, groot genoeg om zwemwedstrijden te organiseren. De waterdiepte varieert tussen 1 meter en 3 meter 50. Daarnaast is er een peuterbad alwaar het niet dieper is dan 80 centimeter. Rondom het zwembad ligt een zonneweide. Waar je ook gaat liggen, je hebt altijd een uitzicht op het zwembad. Het zandstrand met klimtoestel, een fontein en een glijbaan zorgen ervoor dat de allerjongsten zich geen moment zullen vervelen. Aan de rand van het tweede bad staat een grote opblaasglijbaan. Vanzelfsprekend zijn er duikplanken aanwezig, de hoge en de lage duikplank staan aan de rand van het diepste bad.

Heb je even geen zin om te zwemmen? Geen probleem… Wellicht voel je meer voor een wedstrijdje tafeltennis of een potje beachvolleybal. Alle benodigde attributen zijn aanwezig.

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Er is een kiosk waar koffie, thee, frisdrank en kleine versnaperingen kunnen worden aangeschaft.

Dit alles maakt Zwembad Jubbega uitermate geschikt voor een kinderfeestje, schoolreisje, personeelsuitstapje of familiefeest.

10 reacties op Over het zwembad…

 1. Hooisma zegt:

  Leuk zo’n site waar kan ik de dagprijzen vinden

  • Dag,
   De dagprijzen staan vermeld aan de rechterkant van de site op de homepagina.
   Dagkaart
   4 – 17 jaar 2,50
   v.a. 18 jaar 3,00
   Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd.
   Met vriendelijke groet,
   Gerda Bergsma
   Zwembad Jubbega

 2. Scheper zegt:

  Prima, een zwembad zonder chloor. Kom binnenkort eens zwemmen.

 3. A. Horenberg zegt:

  L.s.,
  Dat ziet er leuk uit allemaal!
  Wat is het adres van het zwembad precies?
  Vriendelijke groeten,
  Annelies Horenberg

 4. Wiepkje zegt:

  Zijn de openingstijden van 2016 al bekend?

 5. Wiepkje zegt:

  Kan ik een privébericht onvangen waarin ons wordt verteld wanneer de eerste zwemles gaat beginnen voor onze zoon Tim? Wij denken zaterdag 14 mei verhinderd te zijn om het gezins zwemabonnement af te halen. (ivm Pinksterweekend).
  Alvast bedankt
  Wiepkje

 6. Jelly zegt:

  Hallo,

  Ik ga binnenkort verhuizen naar deze regio en kwam uit bij dit natuurzwembad en bij het zwembad van Tijnje. Ik wil graag ’s ochtends zwemmen en in Tijnje is er een zwemdamesgroep in de ochtenden van wat mij aanspreekt maar Jubbega is dichterbij en nu is mijn vraag of u ook dames-zwemmen hebt in de vroege ochtenduren ? En zo ja, wat kost dat voor een seizoen ? Met een vriendelijke groet, Jelly

  • Dag Jelly, Zwembad Jubbega gaat om 13.00 uur open. ’s Morgens kunt u geen gebruik maken van het zwembad. Zwembad Jubbega is open tot 20.00 uur. Meerdere mensen komen ’s avonds langs om baantjes te trekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s